Uzení s Weberem

Udící lupínky, dřevěné plátky na uzení, dřevěná prkénka na uzení. Uzení patří k nejstarším a prvotním způsobům úpravy pokrmů. Ryby a maso jsou během grilovacího procesu vystavené kouři z ohně a např. také kouři ze speciálních udících lupínků. Tento proces - uzení - způsobuje, že grilovaný pokrm přijme aromatickou vůni a chuť cedrového, olšového, jabloňového nebo třešňového dřeva. Záleží jen na tom, který druh udících lupínků použijete. Tím získá křupavá vepřová pečeně „novou“ chuť a stane se hvězdou příští grilovací párty. Stále více fanoušků grilování přichází na chuť „uzení“. Objevte také vy vše o uzení Weber!
Autorizovaný prodejce:

Používáme cookies!

Tyto stránky používají a ukládají soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro jejich správné fungování (tzv. technické cookies). Dále tyto stránky využívají marketingové a analytické cookies pro zkvalitnění našich služeb a přizpůsobení zobrazovaného obsahu. Pro jejich využití je nutný Váš souhlas.